Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Aile Hekimliği   

Hekimlikte Fizik Muayene Rehberi Daha büyük görüntüle

Hekimlikte Fizik Muayene Rehberi

9789758573509

100,00 TL

80,00 TL

-20%


KDV Hariç: 80,00 TL

Fizik muayene, hekimlik öğretisinin temel taşıdır. Her hekimin bilmesi gereken, tıp fakültesi öğrencilerinin “bilmezse olmaz”ı olarak kabul edilen fizik muayene, anamnez ile birlikte hastaya yüzde doksan oranında tanı koydurucudur. Bu kitap, tıptaki tüm fizik muayene yöntemlerini detaylı olarak öğretmek, uygulamaların nasıl yapıldığını hatırlatmak amacıyla hazırlanmış bir rehber özelliği taşımaktadır.

 

Çocuk ve erişkin hastalarda, hekimlikteki fizik muayenelerin yapılandırılmış olarak anlatıldığı bu çalışmada, 46 farklı fizik muayene basamak basamak anlatılmış, bu muayeneler resimlerle ve videolarla desteklenmiştir. Konu başlıkları, kolay ulaşılması açısından A’dan Z’ye sıralanmıştır. Kitabın özellikle tıp öğrencileri ve genç hekimlere yol gösterici olması dileğiyle…

ISBN9789758573509
Basım Yılı2018
Basım Sayısı3.Basım
Sayfa Sayısı197 Renkli Sayfa 115 gram kuşe 12 x 21
Kitap DiliTürkçe
Editör(ler)Dr. Öğr. Üyesi Burcu KAYHAN TETİK , Prof. Dr. Cengiz YAKINCI

Yorum Yaz

Hekimlikte Fizik Muayene Rehberi

Hekimlikte Fizik Muayene Rehberi

Yorum Yaz