Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Acil Tıp

ACİL SINAV BOARDS Daha büyük görüntüle

Acil Tıp Yeterlilik Sınavı First Aid

9786059942874

Akademisyen Kitabevi

1 250,00 TL

1 000,00 TL

-20%


KDV Hariç: 1 000,00 TL

Dünyada Acil Tıp için hemen hemen herkesin ortak bildiği Tintinalli, Rosen gibi kaynak kitaplar var. Bizler ülkemizde bu kaynak kitapların yanı sıra gerek yabancı gerekse Türkçe yazılan cep kitaplarını da kullanıyoruz. Hatta bu kitapların bir kısmı birçok editör ve çevirmen arkadaşlarımızın gayretleri ile Türkçe’ye çevrilmiş durumda…

Diğer taraftan dünyanın birçok yerinde yeterlilik sınavları da yapılmakta. Ülkemizde Ortopedi, Kardiyoloji gibi branşların dernekler düzeyinde yaptıkları yeterlilik sınavları var. Hatta bu sınavlar, ilgili kliniklerce atama yükselme kriterleri için bile kullanılıyor (Doçentlik sınav başvurunda yasal bir zorunluluk değil ancak bir tutum haline gelmiş). Biz Acil Tıpçılar için en yakınımızda Avrupa yeterlilik sınavları yapılırken ülkemizde bu sistem bölümümüz için hala oturmuş durumda değil.

Yeterlilik sınavları yukarıda bahsettiğimiz kılavuz kitapların okunmasını hatta tekrar tekrar okunmasını gerektiriyor. Ancak bu yeterlilik sınavlarına hazırlık için klasik kılavuz kitaplar haricinde sınavların stratejilerini içeren, bilinmesi gerekenleri küçük hatırlatıcı kutular ve notlarla gösteren, günlük pratiğimizde hemen hepimizin karşılaştığı olgu örnekleri ile zenginleştiren bir kitap daha var:

First Aid For The Emergency Medicine Boards

ISBN9786059942874
Basım Yılı2016
Basım Sayısı2
Sayfa Sayısı1069
Kitap DiliTürkçe
Çeviri EditörüDoç. Dr. Ayhan Özhasenekler Dr.Şervan Gökhan

Yorum Yaz

Acil Tıp Yeterlilik Sınavı First Aid

Acil Tıp Yeterlilik Sınavı First Aid

Yorum Yaz