Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

Nöroloji

Olgu Örnekleriyle EEG Daha büyük görüntüle

Olgu Örnekleriyle EEG

9789752777279

Güneş Tıp Kitabevi

650,00 TL


KDV Hariç: 650,00 TL

Doğası gereği EEG, patern tanımaya dayalı bir inceleme yöntemidir. Bu nedenle kişi ne kadar çok örnek görür ve pratik yaparsa kendini doğru EEG yorumlama konusunda o kadar iyi geliştirebilir.

BU KAYNAK EEG ALANINDA BİLGİ VE DENEYİMİNİZİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARACAK…

• Bu kaynak, EEG eğitimine yeni başlayanlardan çok bu eğitimi tamamlamış erişkin ve pediyatrik nörologlar ile elektrofizyoloji teknisyenlerini hedeflemekte ve deneyimlerini test etme fırsatı sunmaktadır.

• Temel olarak EEG pratiği hedeflendiğinden, bu kaynak öncekilerden daha farklı bir şekilde tasarlanmıştır. Önce EEG örneği sunulmuş ve arkasından takip eden sayfada gerekli açıklamalar yapılmıştır. Bu şekilde kişi, verilen EEG örneğinin açıklamasını okumadan dikkatini EEG’ye daha fazla verebilir, kendini test edebilir ve verilen açıklama ile kendi düşüncesini karşılaştırarak öğrenmesini pekiştirebilir.


• Gerçek hastalardan derlenen EEG örnekleri bu kaynakta beş farklı konu başlığı altında sunulmuştur. Her konu kategorisinde önce pediyatrik EEG ve daha sonra yetişkin EEG örneklerine yer verilmiştir. Bu iki yaş grubundaki EEG’lerde farklı montajların kullanıldığına dikkatinizi çekmek isteriz.

• Kitapta bazen Trase-A, B, C gibi birden fazla sayfanın sunulduğu örnekler bulunmaktadır. Bunlar aynı hastanın aynı EEG çekimine aittir.

• Kitabın sonlarına doğru verilen iktal EEG örnekleri de ardışık sayfalardan değil, aynı iktal kayıt içinde demonstratif sayfalardan seçilmiştir.

• Son olarak, rutin dijital EEG çekiminin ayrılmaz bir parçası olan EKG’nin önemine dikkat çekmek amacıyla birkaç EKG bulgusu sunulmuştur.

ISBN9789752777279
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı354
Yazar(lar)Prof. Dr. Neşe Dericioğlu, Prof. Dr. Bülent Ünay

Yorum Yaz

Olgu Örnekleriyle EEG

Olgu Örnekleriyle EEG

Yorum Yaz