Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.

İlk ve Acil Yardım Teknikeri (Paramedik)

Acil Hasta Bakımı III Paramedikler İçin Temel Yaklaşımlar Daha büyük görüntüle

Acil Hasta Bakımı III Paramedikler İçin Temel Yaklaşımlar

9786057578280

Ankara Nobel Tıp Kitabevi

320,00 TL


KDV Hariç: 320,00 TL

“Acil Hasta Bakımı III kitabı obstetri, pediatri, geriatri, psikiyatri ve onkoloji acillerini ve bakımlarını kapsamaktadır.

Bu bağlamda, kitabın içerisinde doğumdan ölüme kadar olan süreçte bebek, çocuk, kadın ve yaşlı acilleri ile ilgili pek çok temel ve yaşamsal bilgiye kolaylıkla ulaşmak mümkün olacaktır.

Özellikle kitapta yer verilen onkoloji çağımızın en güncel, en önemli ve en dikkat çeken sağlık sorunlarından biridir. Psikiyatrik durumlar ise sadece bireyi değil aynı zamanda içinde yaşanılan toplumu da derinden etkilemesi bakımından çok önemlidir. Kitapta ele alınan başlıklar; hangi basamak sağlık hizmetinde olursa olsun sağlığın tüm basamaklarım açısından hem dünyanın hem de ülkemizin öncelikli hedef kitlelerine odaklanmaktadır. 

Yaşanabilecek acil durumlarda zamanında, uygun ve yeterli acil bakımın sağlanamaması sadece bu grupların yaşama hakkının engellenmesi değil, aynı zamanda insan haklarının da engellenmesi sonucunu doğuracaktır. 

Birinci baskısı yapılan bu kitap, bu alanda hizmet sunacak tüm sağlık çalışanlarına yardımcı olacak bir rehber niteliğindedir.”

ISBN9786057578280
Basım Yılı2019
Sayfa Sayısı490
Yazar(lar)Prof. Dr. Sema Kuğuoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Çağla Yiğitbaş

Yorum Yaz

Acil Hasta Bakımı III Paramedikler İçin Temel Yaklaşımlar

Acil Hasta Bakımı III Paramedikler İçin Temel Yaklaşımlar

Yorum Yaz